Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā savu pirmo spēli 2014.gadā piektdien aizvadīja Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā tikās ar Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas "Salavat Julajev" un zaudēja pagarinājumā ar 3:4.

Spēles gaitā rīdzinieki nonāca zaudētājos ar 0:3, taču atspēlējās un spēja gūt vienu punktu viesos. Rīgas "Dinamo" tas bija trešais zaudējums pēc kārtas.

Jau spēles trešajā minūtē pēc Aleksandra Mereskina metiena mājinieki izvirzījās vadībā, bet pirmā perioda izskaņā "Salavat Julajev" jau uzsmaidīja veiksme - pēc piespēles gar "Dinamo" vārtiem ripa trāpīja Kristapam Sotniekam pa slidu un ieslīdēja vārtos.

Otrās trešdaļas sākumā Igors Mirnovs panāca jau 3:0 Ufas kluba labā, bet tad "Dinamo" pārņēma iniciatīvu. Marcels Hosa un Miks Indrašis līdz perioda beigām samazināja starpību līdz 2:3, bet pēdējās trešdaļas sestajā minūtē Roberts Bukarts izlīdzināja rezultātu. Pamatlaikā "Dinamo" nosargāja neizšķirtu, bet pagarinājuma ceturtajā minūtē rīdzinieku aizsargu nelielu misēkli izmantoja "Salavat Julajev", un Ņikita Filatovs atnesa mājiniekiem uzvaru.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!