Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" vēlas komandā atgriezt uzbrucēju Lauri Dārziņu, laikrakstam "Diena" atklāja vienības ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Visticamāk, nākamajā sezonā Dārziņš Kazaņas "Ak Bars" sastāvā nepaliks, un svarīgi esot notikumi 17. jūnijā, kad KHL jaunā komanda no Vladivostokas varēs izvēlēties pa vienam spēlētājam no citiem KHL spēlējošajiem Krievijas klubiem.

Kā stāstīja Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs, tad pats uzbrucējs ir paudis gatavību atgriezties dzimtenē: "Es ar Lauri runāju pirms pasaules čempionāta. Viņš neiebilda atgriezties Dinamo, varbūt pat labprāt brauktu atpakaļ, bet viņa sakarā ir daudz neskaidrību. "Ak Bars" Lauri nepaturēs – tas ir tā kā puslīdz zināms, bet oficiāli līgumsaistības nav pārtrauktas."

"Par Dārziņa tēmu mums šonedēļ bija neliela sapulce ar kluba vadību. Domājām, ko darīt, jo patlaban ir iespēja uz Laura vietu iegūt samērā kvalitatīvu spēlētāju, protams, ārzemnieku. Tā ir viena no divām pozīcijām, kurā vēl ir brīva vieta, jo plus/mīnus nākamā gada sastāvs ir nokomplektēts," "Dienai" stāstīja Sējējs.

Viņš piebilda, ka Rīgas "Dinamo" esot izteicis piedāvājumu kādam ārzemju uzbrucējam, un līdz nedēļas beigām tiks gaidīta atbilde no viņa. Ja viņš piekritīšot, tad komandā būs brīva vieta tikai malējam uzbrucējam.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" klubs pagarinājis līgumus ar vairākiem līdzšinējiem komandas spēlētājiem, piesaistījis kanādiešu aizsargu Metu Robinsonu, kā arī komandā atgriezīsies Sandis Ozoliņš un Marcels Hosa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!