Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā ceturtdien uzvaru sēriju centīsies turpināt Rīgas "Dinamo", kas uzņems vienu no Austrumu konferences pastarītēm, Aleksandra Jerofejeva pārstāvēto Novokuzņeckas "Metallurg".

Spēle sāksies pulksten 19:30. Portāls "Delfi" piedāvā līdzjutējiem sekot notikumiem spēlē līdzi savos mobilajos telefonos – m.delfi.lv!

Rīdzinieki ir uzvarējuši pēdējās trijās spēlēs un četrās no pēdējām piecām spēlēm. Tikmēr Novokuzņeckas komanda pēdējās astoņās spēlēs tikusi tikai pie divām uzvarām.

Šajā sezonā abas komandas jau vienreiz ir tikušās – regulārās sezonas otrajā spēlē "Dinamo" viesos atstāja Novokuzņeckas komandu "sausā" ar 3:0. Toreiz rīdzinieku vārtsargs Kriss Holts atvairīja visus 18 metienus, bet vārtus guva Aleksandrs Ņiživijs, Miķelis Rēdlihs un Marks Hartigans.

Pirmajās divās KHL sezonās komandas savā starpā tikās četras reizes un uzvaras dalīja uz pusēm. Pirmajā sezonā Novokuzņeckā mājinieki sagrāva "Dinamo" ar 7:0, bet savā laukumā rīdzinieki revanšējās pagarinājumā ar 3:2. Pagājušajā sezonā Novokuzņeckā atkal uzvarēja mājinieki ar 3:2, bet "Dinamo" savā laukumā uzvarēja ar 4:2.

Pēc šī mačā "Dinamo" vēl savā laukumā 6.decembrī uzņems Maskavas "Spartak", bet tad trīs spēles aizvadīs viesos. Kopumā decembrī "Dinamo" aizvadīs deviņas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!