Foto: Juris Gūtmans

Turpinot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) astoto sezonu, Rīgas "Dinamo" ceturtdien, 5. janvārī, "Arēnā Rīga" aizvadīja spēli ar spēcīgo Maskavas CSKA vienību, un cienīgā spēlē zaudēja ar 0:2 (0:0, 0:0, 0:2).

Lai arī pretiniekos bija viena no spēcīgākajām līgas komandām, Rīgas "Dinamo" demonstrēja ļoti saturīgu spēli, ko liecina arī rezultāts - pēc pirmajiem diviem periodiem tas bija 0:0. Par to lielā mērā bija jāpateicas abu komandu vārtsargiem - Jānim Kalniņam un Iļjam Sorokinam, kuri demonstrēja teicamu sniegumu.
$duelID=551;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Pirmie vārti tika gūti trešās trešdaļas septītajā minūtē, kad pēc ātra pretuzbrukuma ripu vārtu augšējā stūrī raidīja Kirils Petrovs. Spēles turpinājumā gan rīdzinieki, gan viesi centās gūt vārtus, pirmie, lai izlīdzinātu rezultātu, otrie - lai nostiprinātu vadību.

Pamatlaika pēdējā minūtē rīdzinieki saņēma lielisku iespēju - noteikumus pārkāpa Aleksandrs Popovs, un, nomainot Kalniņu pret sesto laukuma spēlētāju, mūsējie varēja izspēlēt "lielo" vairākumu ar divu spēlētāju pārsvaru. Taču kļūme pie zonas līnijas, pazaudēta ripa, un Vladimirs Žarkovs ar tālu un precīzu metienu pielika šai spēlei punktu - CSKA uzvarēja ar 2:0.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!