Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo" otrdien debitēja uzbrucējs Gatis Sprukts, kurš uzsvēra, ka šeit līmenis ir daudz augstāks nekā Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu ar 1:2 Habarovskas "Amur" vienībai. Sprukts "Dinamo" rindās debitēja mača otrajā trešdaļā, spēlējot vienā maiņā ar Lauri Dārziņu un Gintu Meiju. Sprukts spēlēja savainotā Tima Sestito vietā.

"Bija tāda iekšēja doma, ka man nāksies iziet laukumā. Jau skatījos uz treneru pusi, domāju, ko teiks. Pirmajā pārtraukumā treneri arī teica, lai gatavojos. Pateica, ka būs jāspēlē ar Lauri un Gintu. Sajūtas, protams, varēja būt labākas, bet diemžēl piedzīvots zaudējums. Atšķirība, protams, starp MHL un KHL ir jūtama – viss jādara daudz ātrāk," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Sprukts.

"Šodien nekustējāmies. Visur viņi bija ātrāki. Nebija ne momentu, ne pietiekami daudz metienu pa vārtiem. Sākums jau bija labs. Varbūt vairākuma dēļ palikām nepārliecinoši un, iespējams, pretinieks sajuta, ka šodien var izcīnīt uzvaru," turpināja jaunais uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!