Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājiem smagais zaudējums Omskas "Avangard" komandai vienkārši ir jāaizmirst, uzskata komandas debitants Georgs Golovkovs.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" trešdien izbraukumā ar 3:9 kapitulēja Omskas "Avangard", piedzīvojot smagāko zaudējumu sezonā. Šī Golovkovam bija pirmā spēle "Dinamo" sastāvā, un viņš nospēlēja nepilnas 10 minūtes.

"Tā bija ļoti grūta spēle gan man, gan komandai. Pieļāvām pārāk daudz kļūdas, spēlējot aizsardzībā. Šī spēle vienkārši jāaizmirst un piektdien jācīnās par uzvaru," sacīja uzbrucējs. "Lai arī aizvadījām sliktu pirmo trešdaļu, spējām atspēlēties līdz minimumam. Otro trešdaļu jau varējām iesākt cerīgi, bet ātri zaudējām divus vārtus, kas mūs salauza."

Runājot par savu debiju, Golovkovs atzina, ka bija uztraucies pirms spēles.

"Kādu laiciņu nebiju spēlējis. Tāpēc pirms mača bija diezgan liels uztraukums. Oficiālu spēli nebiju aizvadījis kopš aprīļa. Beidzot esmu saārstējis ļoti nopietnu traumu. Uz ledus atkal atrasties ir ļoti, ļoti patīkama sajūta. Tikai šīs spēles iznākums gan varēja būt labāks," stāstīja hokejists.

Izbraukumu sērijas turpinājumā Rīgas "Dinamo" piektdien tiksies ar Novokuzņeckas "Metallurg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!