Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" pirmdien, 18. decembrī, ar zaudējumu Pekinas "Kuņluņ Red Star" iesāka šā gada pēdējo izbraukuma spēļu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā.

Spēle Šanhajā noslēdzās ar rezultātu 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) Pekinas "Kuņluņ Red Star" labā.

Rīdzinieki spēli iesāka apņēmīgi, pirmā perioda sākumā pārliecinoši darbojoties pretinieku aizsardzības zonā, taču "iekrita" uz vienu no pretuzbrukumiem un zaudēja pirmos vārtus.

Perioda vidū pie saviem vārtiem neveiksmīgi nospēlēja Lauris Dārziņš, nejauši iebīdot ripu Kalniņa sargātajos vārtos, un mājinieki izvirzījās vadībā jau ar divu vārtu pārsvaru – 2:0. Pēc šīs epizodes Mants Armalis "Dinamo" vārtos nomainīja Jāni Kalniņu.

$duelID=861;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Otrajā periodā turpinājās līdzvērtīga, ātra un disciplinēta spēle. Pārliecinoši "Red Star" vārtos darbojās Aleksandrs Skriņņiks, arī Armalis vairākās situācijās glāba savu komandu no vārtu zaudējuma. Šajā periodā neviena no komandām vārtus neguva.

Trešajā trešdaļā tika pārspēts arī Skriņņiks, Mikam Indrašim realizējot skaitlisko vairākumu (1:2), taču drīz pēc tam mājinieki atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 3:1.

Pamatlaika beigās Ģirts Ankipāns nomainīja Armali pret sesto laukuma spēlētāju, taču mainīt rezultātu mūsējiem neizdevās, un tālais izbraukums tika iesākts ar zaudējumu.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!