Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" savā šī gada pēdējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izbraukumā spēkojas ar Baltkrievijas komandu Minskas "Dinamo".

Mačs Minskā sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Kā ziņots, pirmo spēli pēc decembra pārtraukuma Rīgas "Dinamo" aizvadīja otrdien, kad izbraukumā ar rezultātu 2:1 pieveica Slovākijas komandu Popradas "Lev".

Gada izskaņā Rīgas "Dinamo" dosies uz Šveici, kur piedalīsies Špenglera kausā.

Savukārt nākamajā gadā Rīgas "Dinamo" pirmo spēli aizvadīs 5.janvārī, uzsākot trīs mājas spēļu sēriju.

Rīgas "Dinamo" uz gada pēdējām KHL spēlēm devusies 26 hokejistu sastāvā - ar diviem vārtsargiem, deviņiem aizsargiem un 15 uzbrucējiem. Tai līdzi nav aizbraukuši jau ilgstoši savainotais Andris Džeriņš, kā arī Rodrigo Laviņš.

Laviņam pirms nedēļas veica savainotās rokas operāciju, taču atlabšanai būs vajadzīgs ilgāks laiks, nekā mediķiem sākotnēji šķita. Pieredzējušā aizsarga atgriešanās sastāvā noteikti nebūšot ātrāk kā pēc trim nedēļām.

Kā ziņots, savainojumu Laviņš guva kautiņā ar Čehovas "Vitjaz" spēlētāju Aleksandru Fedosejevu.

Tikmēr uzbrucējs Džeriņš joprojām turpina dziedēt oktobra sākumā lauzto roku.

Svētdien Rīgas "Dinamo" oficiāli atlaida čehu uzbrucēju Jakubu Šindelu, kurš vienības sastāvā bija kopš oktobra sākuma.

Mačā ar "Lev" pēc ilgstošām traumas dziedēšanām laukumā atgriezās Arvīds Reķis un Ģirts Ankipāns. Tāpat ar komandu izbraukumā devušies aizsargi Jānis Andersons un Mārtiņš Jakovļevs, kā arī uzbrucējs Roberts Bukarts.

Mačā ar "Lev" komandu Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Jānis Sprukts guva kājas muskuļa traumu. Viņa dalība spēlē ar Minskas "Dinamo" ir zem jautājuma zīmes.

Šī Rīgas "Dinamo" un Minskas "Dinamo" komandām KHL regulārajā čempionātā būs otrā savstarpējā spēle šosezon - pirmajā mačā septembrī Rīgā mājinieki zaudēja ar 2:3.

Rīgas "Dinamo" komanda pēdējās 25 spēlēs pie vismaz viena punkta tikusi 17 reizes.

Šobrīd KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 49 punktiem 34 mačos ieņem septīto vietu, bet Minskas "Dinamo" komanda ar 58 punktiem 34 spēlēs šajā pašā konferencē atrodas ceturtajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!