Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājiem ir jāpaliek vienotiem un jāturpina cīņas par iekļūšana izslēgšanas spēlēs, saka komandas aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" svētdien izbraukumā ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

"Malači, ka atkal bijām vienoti. Pratām izlīst no mēsliem. Mums bija vēlme un cīņasspars, ņemam divus punktus un dodamies tālāk. Esam ļoti priecīgi. Šī vienotības sajūta jāsaglabā," Rīgas "Dinamo" preses dienestam sacīja Krišjānis Rēdlihs.

""Play-off" hokejs mums jau ir pietiekami sen. Man ir ļoti liels prieks, ka esam iemācījušies spēlēt ar plus viens vai pie neizšķirta," turpināja aizsargs. "Viņiem bija pieci zaudējumi pēc kārtas. Spēlējot mājās, viņiem nav, kur atkāpties. Treneri jau teica, ka viņi būs ļoti aktīvi. Mēs bijām gatavi un kopumā esmu ļoti priecīgs par uzvaru, par komandas darbu un atdevi."

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 62 punktiem 48 spēlēs ieņem desmito vietu, no labāko astotnieka atpaliekot tikai par punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!