Foto: F64

Turpinot izbraukuma spēļu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Rīgas "Dinamo" otrdien Čeļabinskā tikās ar vietējo "Traktor" komandu, kurai pirms nedēļas piekāpās savstarpējā spēlē "Arēnā Rīga", un arī šoreiz rīdzinieki palika bez uzvaras, taču aizveda no Čeļabinskas vienu punktu par zaudējumu "bullīšos" – 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1).

Spēli abas komandas iesāka augstā tempā, demonstrējot arī disciplinētu sniegumu. Pirmie vadībā izvirzījās mājinieki, Ivanam Višņevskim ar tālu metienu pārspējot Jāni Kalniņu.

Otrajā periodā sākās pirmie noraidījumi; rīdzinieki savējos izturēja, bet mājinieki par savu vienīgo pārkāpumu gan tika sodīti – Lauris Dārziņš realizēja vairākum un izlīdzināja rezultātu – 1:1.

Mača turpinājumā abām komandām bija iespējas izvirzīties vadībā, bet teicamu sniegumu demonstrēja abu vienību vārtsargi. Turklāt vienā no spēles epizodēm, kad ripa jau bija "Dinamo" vārtos, "gols" netika ieskaitīts, jo Ģirta Ankipāna pieprasītais video atkārtojums uzrādīja noteikumu pārkāpumu. Tā spēles pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 1:1.

$duelID=853;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Pagarinājumā rīdzinieki bija spiesti divas minūtes aizvadīt mazākumā, taču to izturēja. Papildlaika pēdējās sekundēs Ņikitam Jevpalovam bija iespēja izraut uzvaru, taču viņam neizdevās ripu ieraidīt tukšajos "Traktor" vārtos.

Spēle turpinājās ar "bullīšiem", un tajos veiksmīgāki bija mājinieki, izcīnot divus punktus šai mačā. Uzvaras vārtus "Traktor" labā guva Niks Beilens.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!