Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien tiekas ar Kazahstānas komandu Astanas "Baris" , kas tai būs otrā trīs maču izbraukuma sērijā.

Spēle sāksies plkst.16. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Viasat Sport Baltic" (VSB), bet no plkst.22.05 spēli ierakstā rādīs arī "TV6".

Rīgas "Dinamo" komanda nav spējusi uzvarēt pamatlaikā nevienā no sešām oktobra spēlēm. Tikmēr "Baris" vienība uzvarējusi trijās no piecām šī mēneša cīņām.

Iepriekšējā spēlē Rīgas "Dinamo" sestdien ar 2:4 zaudēja Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Omskas "Avangard" komandai, kas ir pagājušās sezonas Gagarina kausa fināliste. Savukārt "Baris" sestdien ar 5:1 sagrāva Maskavas "Spartak" vienību.

Izbraukuma sērijas noslēgumā "Dinamo" trešdien viesosies pie latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētās Hantimansijskas "Jugra" komandas. Vēlāk 22.oktobrī Latvijas klubs ar cīņu pret Magņitogorskas "Metallurg" uzsāks trīs mājas spēļu sēriju.

Uz šiem mačiem komanda līdz paņēmusi 25 hokejistus. Sastāvā ir divi vārtsargi - Māris Jučers un Mīkaels Telkvists; astoņi aizsargi - Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Matjē Karls, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Oskars Cibuļskis un Rodrigo Laviņš; kā arī 14 uzbrucēji - Mārtiņš Karsums, Džeimijs Džonsons, Miks Indrašis, Aleksandrs Ņiživijs, Robs Šremps, Aleksandrs Žirū, Andris Džeriņš, Gints Meija, Elvijs Biezais, Māris Bičevskis, Raitis Ivanāns, Kaspars Daugaviņš, Pols Šehura, Ģirts Ankipāns un Roberts Bukarts, kurš izsaukts atpakaļ no vienības fārmkluba "Liepājas metalurgs".

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 17 punktiem 16 spēlēs atkritusi uz pēdējo, 14.vietu, bet Astanas klubs ar 23 punktiem 16 mačos atrodas Austrumu konferences sestajā pozīcijā.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies tieši ar Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!