Foto: Juris Gūtmans
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien izbraukumā Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Maskavas CSKA, piedzīvojot jau 13. zaudējumu pēc kārtas.

Rīgas "Dinamo" šajā mačā izcīnīja tikai sesto punktu šīs sezonas 17 mačos, un tas dod pēdējo vietu KHL kopvērtējumā.

Maskavas CSKA aizvadītajā mačā izvirzījās vadībā jau ceturtajā minūtē, kad Kirils Kaprizovs izpildīja tālu metienu un pārspēja "Dinamo" vārtsargu Jāni Kalniņu. 19 sekundes vēlāk Roberts Lipsbergs ar kuriozu "golu" rezultātu izlīdzināja – viņš meta pāri vārtiem, bet ripa no aizsargstikla trāpīja pa CSKA vārtsarga slidu un ieripoja vārtos.

Savukārt 11. minūtē Miks Indrašis guva vārtus vairākumā un izvirzīja vadībā "Dinamo", taču otrajā periodā CSKA laukumā dominēja un rezultātu izlīdzināja, rezultatīvu metienu izpildot Andrejam Kuzmenko. Cīņa turpinājās līdzīgi un uzvarētājs noskaidrojās pagarinājumā, kurā pēc četrām nospēlētām minūtēm Valērijs Ņičuškins izrāva savai komandai uzvaru.

$duelID=827;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

CSKA pirmo reizi šajā sezonā zaudēja punktus savā laukumā.

"Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš aizvadītajā mačā atvairīja 35 no 38 pretinieku metieniem, bet rīdzinieki pretinieku vārtus apdraudēja 15 reizes.

Portāls "Delfi" piedāvā spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!