Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
AS "Dinamo Rīga" apvienotajā padomes un valdes sēdē piektdien tika nolemts nākamajā sezonā izveidot vienību "Rīga 2", kas spēlēs Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) B grupā, vēsta Rīgas "Dinamo" vienības oficiālā mājaslapa internetā.

"Rīga 2" komandas sastāvā plānots sapulcināt perspektīvākos Latvijas hokejistus 16 līdz 18 gadu vecumā, lai viņi varētu visas sezonas garumā sacensties ar saviem vienaudžiem no Krievijas.

Tagad "Dinamo" sistēmā ietilps jau četras komandas - Latvijas bērnu un jauniešu meistarsacīkstēs spēlējošā "Dinamo" vienība, MHL spēlējošās "Rīga" un "Rīga 2" komandas, kā arī Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) spēlējošā Rīgas "Dinamo" vienība.

Tāpat AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes locekļi izvērtēja KHL jauno reglamentu un atzina, ka izmaiņas ir veiktas, lai turpinātu pilnveidot KHL gan sportiskā, gan arī organizatoriskā viedokļa, un visi jaunievedumi palīdzēs šos mērķus realizēt.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā pēc sekmīgā starta MHL regulārajā čempionātā Harlamova kausa turnīrā "Rīgas" hokejisti jau pirmajā kārtā sērijā ar 0-3 piekāpās Mitišču "Mitiščinskije atlanti" vienībai.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" komanda aizkļuva līdz Gagarina kausa Rietumu konferences pusfinālam, kurā sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 1-4 zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!