Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Otrdien Kontinentālā hokeja līga (KHL) izziņoja 2011./2012. gada kalendāru, un tas nosaka, ka Rīgas "Dinamo" jauno sezonu iesāks izbraukumā 9.septembrī ar maču pret KHL čempioniem "Salavat Julajev", liecina informācija līgas mājas lapā.

Izbraukumā Rīgas "Dinamo" aizvadīs vairākas spēles – 11.septembrī ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik", 13. septembrī ar Kazaņas "AkBars", 15.septembrī ar Mitišču "Atlant".

Pirmo mājas spēli "Arēnā Rīga" mūsu komanda aizvadīs 19.septembrī, kad uzņems sava bijušā trenera Jūliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA, toties jau 26.septembrī Rīgā pirmoreiz viesosies līgas jaunpienācēji, Popradas "Lev" komanda.

Regulāro sezonu Rīgas "Dinamo" noslēgs 26.februārī, savā laukumā uzņemot Habarovskas "Amur".

Arī šosezon Rīgas komanda iekļauta Rietumu konferences Bobrova divīzijā, kurā spēlēs kopā ar Maskavas klubiem "Dinamo", CSKA un "Spartak", Sanktpēterburgas SKA un Popradas "Lev". Katra komanda sezonas laikā aizvadīs 56 spēles.

Sezonas kalendārs pieskaņots Krievijas hokeja izlases gatavošanās un spēļu grafikam, turklāt, vienojoties ar spēlētāju arodbiedrību, par vienu dienu ir pagarināts jaungada pārtraukums. Kopumā spēles tiks aizvadītas 1230 dienās, un tikai deviņās dienās nenotiks neviena regulārā čempionāta spēle. Vienmērīgāka ir padarīta slodze – nevienai no komandām mēnesī nenāksies aizvadīt vairāk par 12 mačiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!