Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" jauno sezonu iesāks izbraukumā, kad spēkosies ar Čehijas komandu Prāgas "Lev", vēsta Latvijas komandas oficiālā mājaslapa internetā,

Jaunais KHL kalendārs paredz, ka Rīgas "Dinamo" sezonu iesāks ar ļoti grūtu izbraukuma sēriju, kurā būs jāsacenšas ar KHL jaunpienācējiem "Lev" un Bratislavas "Slovan" no Slovākijas, kā arī ar ambiciozo Maskavas CSKA, kurā nākamajā sezonā spēlēs Latvijas uzbrucējs Jānis Sprukts.

Savukārt pirmo mājas spēli rīdzinieki aizvadīs 13.septembrī pret Novosibirskas "Sibirj" hokejistiem. Tikmēr regulāro čempionātu Rīgas "Dinamo" noslēgs savā laukumā ar spēlēm šīs sezonas pirmajiem pretiniekiem – "Lev", "Slovan" un CSKA.

Rietumu konferences komandām izslēgšanas sāksies 20. februārī, bet Gagarina kausa fināla pēdējā iespējamā spēle ir paredzēta 19. aprīlī. Visās izslēgšanas spēļu kārtās sērijas ilgs līdz 4 uzvarām.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" spēlēs Rietumu konferences Bobrova divīzijā, kurā spēlēs aizvadītās sezonas KHL Gagarina kausa ieguvēji Maskavas "Dinamo", kuru vada Latvijas speciālistsi Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, Sanktpēterburgas SKA, Čehovas "Vitjazj" un visi trīs līgas jaunpienācēji – Doņeckas "Donbass" no Ukrainas, "Slovan" un "Lev".

Nākamajā sezonā katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 52 spēles un katra komanda ar katru reizi spēlēs savā laukumā un izbraukumā. Taču ar vienu līgas komandu vienības aizvadīs četras spēles sezonā. Rīgas "Dinamo" četras reizes spēkosies ar Minskas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!