Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" jūlija beigās grasās aizvadīt pārbaudes spēli pret Novosibirskas "Sibirj", lai gan vēl nav zināma vienības nākotne.

Kā liecina "Sibirj" mājaslapā atrodamā informācija, Novosibirskas klubs Rīgā viesosies 30. un 31.jūlijā, lai aizvadītu pārbaudes mačus pret vietējo "Dinamo".

Šobrīd ap Rīgas "Dinamo" valda liela neskaidrība, taču pirms dažām dienām kluba padomes loceklis Guntis Ulmanis izteicās, ka par komandas nākotni "kopumā ir labas ziņas un pamati ielikti".

Tiesa, Ulmanis atturējās no sīkāka situācijas izklāsta, jo vairākas reizes risinājums esot bijis tuvu, taču allaž pār ceļu pārskrējis melns kaķis.

Kā zināms, šosezon Rīgas "Dinamo" otro reizi septiņu sezonu laikā nesasniedza Gagarina kausa izcīņu. Pēc sezonas vienības vadība atteikusies no komentāriem saistībā ar finansiālo situāciju, tomēr zināms, ka vadībai pret spēlētājiem joprojām ir algu parādi.

Jau ziņots, ka, noslēdzoties līdzšinējo līgumu termiņam, par brīvajiem aģentiem kļuvuši kopumā 29 "Dinamo" sistēmas spēlētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!