Foto: F64

Pagājušajā nedēļā saķertais rota vīruss Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētājiem, visticamāk, netraucēs vakarā aizvadīt regulārā čempionāta maču pret Minskas "Dinamo", tomēr gripa duelī liegs piedalīties uzbrucējam Gintam Meijam, atklāja kluba ārsts Āris Aivars.

Kā zināms, iepriekšējā spēlē "Dinamo" komandai nācās iztikt bez savainotajiem Tima Sestito un Filipa Toluzakova, savukārt Stīvenam Saigo un Andrim Džeriņam spēlēt liedza rota vīruss, bet Lauris Dārziņš šī paša iemesla dēļ nospēlēja tikai vienu trešdaļu.

Šovakar Rīgas vienība savā laukumā uzņems Minskas "Dinamo", bet, kā uzsver Aivars, patlaban visi spēlētāji ir gatavi mačam.

"Pagaidām vairāk vai mazāk ar visiem spēlētājiem viss ir kārtībā. Vienīgi Gints Meija ir apslimis ar gripu. Par pārējo spēlētāju gatavību mačam neņemos neko prognozēt, tagad jau vīruss nevienu nepalaiž garām. No rīta var būt viss kārtībā, bet kā būs vakarā arēnā, to jau redzēs. Uz šo brīdi situācija ir tāda, ka visi spēlētāji, izņemot traumētos un Meiju, varēs piedalīties vakara spēlē," teica Aivars.

Kā zināms, pirms neilga laika traumu guva arī aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kuram, tāpat kā Sestito, šī sezona, visticamāk, jau noslēgusies.

Ar 65 punktiem 51 spēlē Rīgas "Dinamo" ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, no astotajā vietā esošās Slovākijas vienības Bratislavas "Slovan", kas aizvadījusi par diviem mačiem vairāk, atpaliekot 14 punktus.

Līdz sezonas beigām Rīgas "Dinamo" atlicis aizvadīt vēl deviņas spēles, no kurām sešas būs savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!