Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo pirmdien aizvadīja labu maču pret Magņitogorskas "Metallurg", taču balvas par zaudējumiem neviens nedod, uzsver Latvijas komandas spēlētājs Ville Leino.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 1:2 piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" komandai.

"Mēs aizvadījām labu spēli, bet par to balvas nedod. "Metallurg" ir ļoti meistarīga komanda, un pret to parādījām labu sniegumu. Žēl, ka netikām pie punktiem," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Leino. "Spēlējām agresīvi, kā to darām pēdējā laikā. Jau ar mača sākumu neļāvām viņiem šeit spēlēt savu spēli. Mums bija iespēja šodien izcīnīt punktus, bet nepratām realizēt savas iespējas."

"Vismaz guvām vārtus vairākumā. Mums tiešām šodien bija momenti. Ripu mēs zonā kustinām labi, bet ar to nepietiek," viņš turpināja.

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs pret Ufas "Savalat Julajev" hokejistiem, un šajā cīņā svarīgi būtu realizēt savus vārtu gūšanas momentus.

"Nākamā mums pretī arī būs ļoti laba komanda – būs jācīnās smagi. Ja mēs labi aizsargāsimies, spēlēsim pašaizliedzīgi un, galvenais, gūsim vārtus, tad varam tikt pie panākuma. Galvenais ir momentu realizācija," sacīja Leino.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!