Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" leģionārs Stīvens Seigo stāstīja, ka "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas mačā viņa komanda piedzīvoja zaudējumu, jo spēlētāji nav izmantojuši iespējas vairākumā.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" un cīnīsies par trešo vietu "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā.

"Pirmajā trešdaļā viņi spēlēja ļoti aktīvi, izdarīja lielu spiedienu, ar ko īsti netikām galā. Sākot ar otro trešdaļu, savu spēli mums izdevās sakārtot. Manuprāt, otro un trešo periodu aizvadījām ļoti labi. Mēs pratām parādīt raksturu un atspēlēties. Zaudējums pēcspēles metienos vienmēr ir ļoti smags," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Seigo.

"Mums bija problēmas ar vairākumu, tieši ar iziešanu no savas zonas. "Lokomotiv" spēlēja ļoti aktīvi. Labi, ka komandā džeki ņēma iniciatīvu uz sevi un guva vārtus," turpināja aizsargs.

Ceturtdien Rīgas "Dinamo" par trešo vietu turnīrā spēkosies ar Minskas "Dinamo", ko pirmajā spēlē izdevās uzvarēt.

"Pirmajā mačā mēs viņus pārspējām. Viņi noteikti vēlēsies atspēlēties un spēlēs ļoti aktīvi. Mēs noteikti darīsim visu, lai cīņu par trešo vietu "Arēnā Rīga" noslēgtu ar uzvaru. Atmosfēra, spēlējot šeit, tiešām ir lieliska," noslēgumā sacīja Seigo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!