Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājs Tims Sestito pēc izcīnītās trešās vietas "Latvijas Dzelzceļa" kausā atzina, ka komanda ir gatava Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" savās mājās notiekošo pārbaudes turnīru noslēdza ar uzvaru pār Minskas "Dinamo" – 4:2.

"Šī spēle bija citādāka nekā iepriekšējā. Nedomāju, ka bija vieglāk. Šī tomēr bija jau ceturtā spēle piecās dienās. Man ļoti patika, kā mēs šodien spēlējām. Patika, kā cīnījāmies. Katru epizodi nospēlējām līdz galam un beigās izcīnījām uzvaru. Tas ir ļoti labi," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Sestito.

"Mēs mācījāmies no savām kļūdām, ko pieļāvām mačā pret "Ak Bars". Šoreiz maču iesākām daudz labāk. Vakar mums bija iespējas, kuras nepratām realizēt, bet šodien momentus izmantojām. Ir ļoti labi spēli iesākt ar vārtu guvumu. Tas atraisa rokas," turpināja uzbrucējs.

Sestito stāstīja, ka šis "Latvijas Dzelzceļa" kauss bija ļoti laba pārbaude pirms jaunās sezonas, jo varēja sacensties ar labām komandām un bija vērojams kvalitatīvs hokejs. "Turnīrs bija laba mēraukla mūsu spēkiem. Varu teikt, ka mēs esam gatavi regulārajai sezonai," noslēgumā sacīja Sestito.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!