Foto: F64

Ļoti svarīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien Rīgas "Dinamo" komanda savā laukumā spēkojas ar savu sīvāko konkurenti Maskavas CSKA, kuru šosezon trenē Latvijā ļoti labi pazīstamais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Paredzams, ka mačs būs izpārdots, jo jau trešdien "Dinamo" komanda izplatīja paziņojumu, ka vēl pieejamas mazāk nekā 500 biļetes.

Šī abām komandām būs ceturtā savstarpējā spēle šosezon - savā pirmajā mājas cīņā septembrī rīdzinieki triumfēja ar 5:3, bet divus mēnešus vēlāk Latvijas klubs izbraukumā uzvarēja ar 2:1. Savukārt 13.janvārī Rīgas "Dinamo" izbraukumā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:2.

Pēc mača ar CSKA hokejistiem Rīgas "Dinamo" dosies šīs sezonas priekšpēdējā regulārā čempionāta izbraukuma spēļu sērijā, kurā aizvadīs četrus mačus. Pēc tam sekos februāra izlašu pārtraukums, pēc tā Rīgas "Dinamo" gaidāmas vēl divas izbraukuma spēles, bet pēdējie četri regulārā čempionāta mači tiks aizvadīti savā laukumā.

Jau vēstīts, ka traumu dēļ Latvijas klubam jau ilgstoši nevar palīdzēt aizsargs Rodrigo Laviņš un uzbrucējs Andris Džeriņš.

Šobrīd KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 62 punktiem 43 spēlēs ieņem septīto vietu, par trim punktiem apsteidzot astotajā pozīcijā esošo CSKA komandu, kas aizvadījusi par diviem mačiem vairāk. Cīņa par septīto vietu ir svarīga, jo to ieņēmusī komanda Gagarina kausa pirmajā kārtā izvairīsies no tikšanās ar spēcīgo Sanktpēterburgas SKA klubu, kas, visticamāk, triumfēs Rietumu konferencē.

Tikmēr no konferences sestajā vietā esošās Čerepovecas "Severstaļ" komandas Rīgas "Dinamo" pašlaik atpaliek par septiņiem punktiem, bet devītajā pozīcijā esošo Maskavas "Spartak" CSKA apsteidz par desmit punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!