Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pirmās mājas spēļu sērijas pēdējā cīņā pirmdien savā laukumā uzņems Latvijas speciālista Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienību.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30.

Rīgas "Dinamo" komanda sezonu sāka ar četrām uzvarām pēc kārtas, kurām sekoja divi zaudējumi, bet tagad Latvijas komanda atkal svinējusi divas uzvaras pēc kārtas - dramatisks panākums "bullīšos" ar 3:2 pār divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem Maskavas "Dinamo", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, bet trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, kā arī uzvara ar 6:1 pār Aināra Podziņa pārstāvēto Podoļskas "Vitjaz" vienību.

Iepriekšējā mačā Rīgas "Dinamo" rindās debitēja uzreiz divi jaunie hokejisti - uzbrucējs Andris Siksnis un aizsargs Edgars Siksna.

Tāpat šajā mačā strīdīgu noraidījumu uz 5+20 saņēma Kristaps Sotnieks, tomēr līgas atbildīgās amatpersonas jau šo sodu anulējušas, tāpēc aizsargam diskvalifikācija nav piemērota.

Tikmēr "Torpedo" vienība pēc diviem zaudējumiem sezonas sākumā turpinājumā uzvar katrā otrajā spēlē. Līdz šim pēdējā cīņā Ņižņijnovgorodas klubs ar 2:1 izbraukumā uzveica Maskavas CSKA.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 18 punktiem astoņās spēlēs ieņem trešo vietu, savukārt "Torpedo" ar 11 punktiem septiņos mačos ir Austrumu konferences astotajā vietā.

Pēc pirmdienas mača Rīgas "Dinamo" komandu sagaida sezonas garākais izbraukums - piektdienas rītā Latvijas klubs izbraukumā spēkosies ar Habarovskas "Amur", bet pēc tam spēlēs arī Vladivostokā, Novosibirskā un Novokuzņeckā.

Savukārt nākamā mājas spēle Rīgas "Dinamo" komandai būs 9.oktobrī, kad "Arēnā Rīga" viesosies Ufas "Salavat Julajev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!