Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" nākamajā sezonā vienu no mājas spēlēm varētu aizvadīt zem atklātām debesīm, atklājis kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Rīgas "Dinamo" nākamajā sezonā 27 no 28 mājas spēlēm aizvadīs "Arēnā Rīga", bet vienas spēles norises vieta vēl nav zināma. Tagad Savickis aģentūrai "TASS" stāstīja, ka viņš mēģina vienoties par āra spēles aizvadīšanu Rīgā.

"Aktīvi notiek pārrunas par spēles vietu," stāstīja Savickis. "Ceram uz Rīgas mēra un pārējo ieinteresēto cilvēku atbalstu hokeja popularizēšanai Latvijā."

Savickis izteica iespējamību, ka spēle zem atklātām debesīm Rīgā varētu notikt starp Rīgas un Minskas "Dinamo" komandām. "Es domāju, ka šis ir lielisks priekšlikums, kuru mēs mēģinām realizēt. Lieliski būtu atgriezties vēsturē, kad hokeju spēlēja uz ielām. Tā no jauna varētu izjust to lielisko atmosfēru," viņš turpināja.

Rīgas "Dinamo" sezonu sāks 22.augustā viesos pret Omskas "Avangard" komandu, bet šai spēlei sekos vēl trīs mači pretinieku laukumā, tiekoties ar Novosibirskas "Sibirj", Astanas "Baris" un Hantimansijskas "Jugra" komandām. Savukārt pirmo mājas spēli rīdzinieki aizvadīs 31.augustā pret Maskavas "Spartak", bet pēc tam 2.septembrī savā laukumā uzņems arī Maskavas "Dinamo", 4.septembrī Jaroslavļas "Lokomotiv", 6.septembrī SKA un divas dienas vēlāk "Baris" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!