Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Bratislavas "Slovan" ir finansiālas problēmas, tomēr vienības galvenais treneris Petri Matikainens cer, ka tās neatsauksies uz vienības sniegumu.

"Slovan" komanda, kas iepriekšējos astoņos mačos cietusi sešas neveiksmes, nākamo cīņu aizvadīs ceturtdien Rīgā ar vietējo "Dinamo" vienību.

Matikainens amatā tika apstiprināts septembrī, bet somu speciālists atzīst, ka par problēmām nezina daudz vairāk kā parastie līdzjutēji.

"Neapšaubāmi tāda situācija nav vienkāršākā nevienam no mums, tomēr ceru, ka šī problēma neietekmēs vienības sniegumu," Matikainenu citē aģentūra "R-Sport".

"Protams, sezonas pabeigšana nav apdraudēta, tomēr situācija nav labākā. Mūsu budžets ir atkarīgs no pārdoto biļešu skaita, bet galvenokārt no reklāmas ieņēmumiem," agrāk izteicies vienības ģenerālmenedžeris Marošs Krajči. "Daļa no viņiem saistīta ar slovāku un krievu kopuzņēmumiem, daļa ar krievu uzņēmumiem."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Slovan" ar 37 punktiem 28 mačos ieņem desmito vietu, rīdziniekus apsteidzot par pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!