Foto: F64

2016./2017. gada Kontinentālās hokeja līgas dalībnieki tiks izziņoti 6. jūlijā, līdz ar to Rīgas "Dinamo" ir vēl nedēļa laika nepieciešamā budžeta savākšanai, lai devītā KHL sezona nesāktos bez Latvijas kluba līdzdalības.

Kā ziņojām, vēl jūnija vidū "Dinamo Riga" hokeja klubs nespēja KHL sniegt finansiālās garantijas dalībai nākamās sezonas čempionātā, līdz ar to tika pieļauta iespēja, ka Rīgas komanda nākamo sezonu izlaidīs.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis šo Krievijas medijos izskanējušo informāciju noliedza, norādot, ka "sponsori tiek meklēti" un ka runas par Rīgas "Dinamo" izstāšanos no KHL čempionāta ir "baumas".

Rīgas "Dinamo" nav parādu attiecībā pret spēlētājiem, ir izziņots komandas gatavošanās plāns jaunajai sezonai un tradicionālā Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas turnīra norise. Komandai jūlija sākumā ir jāuzsāk gatavošanos sezonai, taču uz šo brīdi klubam ir spēkā līgums tikai ar četriem spēlētājiem - Kristapu Zīli, Miku Indraši, Filipu Toluzakovu un Robertu Locānu - un joprojām nav galvenā trenera.

KHL 2016./2017. sezonas dalībnieki tiks izziņoti 6. jūlijā, bet kalendārs - 15. jūlijā, paziņojusi līga. Kā zināms, nākamsezon KHL iekļausies pirmais klubs no Ķīnas, Kunluņas "Red Star".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!