Foto: DELFI

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā šodien tiekas ar latvieša Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu, uzsākot pirmo šīgada izbraukuma spēļu sēriju.

Spēles sākums paredzēts plkst.16 pēc Latvijas laika. Tiešraidē to translēs televīzijas kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB).

Rīgas klubs pēc neveiksmīgiem rezultātiem decembrī uzvarējis četrās no pēdējām piecām spēlēm, tajā skaitā otro reizi šosezon iekrājot četru panākumu sēriju. Ar "Torpedo" komandu rīdzinieki tikās savā laukumā 11.janvārī, esot pārāki ar 2:1.

Ņižņijnovgorodas klubs, kas ir "Dinamo" tiešais konkurents cīņā par vietu Gagarina kausa izcīņā, piedzīvojos piecus zaudējumus pēc kārtas.

Šīs izbraukuma sērijas turpinājumā "Dinamo" otrdien tiksies ar līgas līderiem Maskavas CSKA, bet ceturtdien sekos cīņa pret Čerepovecas "Severstaļ". Pēc tam komandai sekos piecas spēles savā laukumā, bet noslēdzošie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā.

Šajā izbraukumā "Dinamo" treneri līdzi ņēmuši 25 hokejistus - vārtsargus Jakubu Sedlāčeku, Džefu Delorjē un Salvi Balandīnu, aizsargus Krišjāni Rēdlihu, Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Čārlzu Genoveju, Milanu Jurčinau, Mārtiņu Poreju, Aleksandru Jerofejevu un Ralfu Grīnbergu, kā arī uzbrucējus Lauri Dārziņu, Miku Indraši, Miķeli Rēdlihu, Līnusu Videlu, Kailu Vilsonu, Robertu Bukartu, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Mārtiņu Cipuli, Gunāru Skvorcovu, Kasparu Saulieti, Māri Bičevski, Broku Troteru un Rodrigo Ābolu.

Ar 47 spēlēs izcīnītiem 60 punktiem Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, no labāko astotnieka atpaliekot par trim punktiem. Par diviem punktiem to apsteidz "Torpedo", bet vēl par punktu - Podoļskas "Vitjaz".

Rīgas kluba vadība iepriekš komandas sniegumu sezonas ievadā novērtēja kā neapmierinošu, ar šādu pašu vērtējumu atkārtoti klajā nākot arī novembra sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!