Foto: F64
Rīgas "Dinamo" pirmajā spēlē pēc izlašu pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar rezultātu 1:5 (0:0, 0:1, 1:4) piekāpās Astanas "Baris" vienībai no Kazahstānas.

Spēles pirmā trešdaļa aizritēja līdzīgā cīņā un noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, arī otrajā periodā tika gūti tikai vieni vārti - mača rezultātu atklāja Vadims Krasnoslobodcevs.

Spēles vidū iniciatīvu sāka pārņemt mājinieki, neskatoties uz disciplināro sodu, kas "Baris" lika 10 minūtes spēlēt bez Aleksandra Ļipina.

Mača lūzuma punkts bija rīdzinieku ātri zaudētie vārti trešā perioda sākumā, kad trešdaļas astotajā sekundē Naidžels Douss realizēja skaitlisko vairākumu. Spēles turpinājumā septiņu ar pusi minūšu laikā rezultāts jau kļuva graujošs - 5:0 "Baris" labā, un neizskatījās, ka rīdziniekiem izdosies vēl viena "brīnumaina izglābšanās". "Goda vārtus" nepilnas sešas minūtes pirms mača beigām "Dinamo" labā guva Vitālijs Pavlovs, taču tlikušajā laikā mājinieki prasmīgi kontrolēja situāciju un svinēja uzvaru.

Plašāku spēles aprakstu pasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

$duelID=207;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!