Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" no savas pirmssezonas treniņnometnes ceturtdien atskaitīja vairākus hokejistus, informē komandas preses dienests.

Ledus treniņā smagu kājas savainojumu guva uzbrucējs Georgs Golovkovs, kuram jau ir veikta operācija, bet pēc atlabšanas viņš varētu atgriezties komandas sastāvā. Pirmajā pārbaudes spēlē pret Toljati "Lada" pleca savainojumu guva uzbrucējs Miks Lipsbergs, līdz ar to viņš neturpinās cīņu par vietu Rīgas "Dinamo" sastāvā.

Savukārt pārbaudes laiku nav izturējis uzbrucējs Koba Jass, kā arī trīs leģionāri ar pārbaudes laika līgumiem – Izraēlas izlases hokejists Eliezers Šerbatovs, vācu uzbrucējs Deniss Reimers un čehu uzbrucējs Mihals Hlinka.

Šobrīd Valmierā komanda trenējas Normunda Sējēja, Ronalda Ozoliņa, Jura Klodāna un Raivja Miezāna vadībā, un viņu rīcībā treniņnometnes ir šādi hokejisti: vārtsargi – Jakubs Sedlačeks, Jānis Kalniņš un Gustavs Grigals; aizsargi – Georgijs Pujacs, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Jēkabs Rēdlihs, Ralfs Freibergs, Ēriks Ševčenko, Uvis Balinskis; uzbrucēji – Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Filips Toluzakovs, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Frenks Razgals, Koltons Žilliss un Vinsents Saponari.

Jau vēstīts, ka komandai pievienosies arī Patriks Malens un Džastins Šags.

Piektdien ''Inbox.lv'' hallē Piiņķos ''Dinamo'' aizvadīs pirmssezonas otro pārbaudes spēli sacenšoties ar Novosibirskas ''Sibirj''.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!