Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", turpinot jaunās sezonas pirmo izbraukuma spēļu sēriju, pirmdien piedzīvoja zaudējumu Toljati, pagarinājumā ar 2:3 piekāpjoties "Lada".

Tā bija pirmā spēle šajā sezonā, kurā "Dinamo" bija jāaizvada pagarinājums.

Komandas ļoti aktīvi aizvadīja pirmo periodu, kurā guva trīs vārtus. Pirmie vadībā izvirzījās "Dinamo", kad devītajā minūtē Marcels Hosa izmantoja vairākumu. 14.minūtē "Lada" vairākumā izlīdzināja rezultātu, bet vēl pēc minūtes izvirzījās arī vadībā.

Lai gan otrajā un trešajā periodā abām komandām bija ļoti labas iespējas gūt vēl vārtus, ilgu laiku nekādi neizdevās "atslēgt" vārtus. Neizšķirtu rīdzinieki panāca tikai trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, kad bijušais "Lada" spēlētājs un tagadējais "Dinamo" kapteinis Georgijs Pujacs bija precīzs ar plauksts metienu no zilās līnijas.

Uzvaru gan "Dinamo" neizdevās izcīnīt un nācās samierināties ar vienu punktu. Pagarinājuma pirmajā minūtē noraidījumu nopelnīja Gints Meija, ko izmantoja "Lada" - pēc brīža ar spēcīgu metienu uzvaras vārtus mājiniekiem guva Semjons Valujskis, kuram tie bija otrie vārti mačā.

Portāls "Delfi" piedāvāja Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!