Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" noslēdzis līgumus ar čehu vārtsargu Jakubu Sedlačeku, kā arī ar jaunajiem hokejistiem Edgaru Siksnu un Kārli Ozoliņu, vēsta klubs.

Visi trīs hokejisti klubā iepriekš atradās uz pārbaudes laiku, kurā ar savu sniegumu spēja pārliecināt trenerus.

Vārtsargs Jakubs Sedlačeks dzimis Čehijas pilsētā Zlinā, un šīs pilsētas klubā arī ir aizvadījis visu savu līdzšinējo karjeru, sākumā spēlējot jauniešu komandās, bet pēdējās piecas sezonas - Čehijas Ekstralīgā. Jakubs Sedlačeks ir spēlējis arī Čehijas U-20 un U-18 izlasēs, kā arī divus pārbaudes mačus aizvadījis Čehijas pieaugušo izlases sastāvā.

Aizsargam Edgaram Siksnam un uzbrucējam Kārlim Ozoliņam būs iespēja spēlēt arī HK RĪGA komandā MHL čempionātā.

Siksna dzimis 1993. gada 15. janvārī, iepriekšējo sezonu aizvadīja "Liepājas Metalurgs" sastāvā, spēlējot Baltkrievijas Atklātajā čempionātā un arī Latvijas čempionāta izšķirošajos mačos. Šajā sezonā Siksna bija arī Latvijas U-20 izlases kapteinis pasaules čempionātā Ufā. Siksna Rīgas "Dinano" rindās spēlēs ar 55. numuru.

Savukārt uzbrucējs Kārlis Ozoliņš dzimis 1994.gada 16.martā, arī iepriekšējo sezonu aizvadīja Liepājā sastāvā, spēlējot Baltkrievijas Atklātajā čempionātā, kā arī piedalījās pasaules U-20 čempionātā Ufā. Rīgas komandā K.Ozoliņš spēlēs ar 92. numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!