Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" noslēgusi pārbaudes laika līgumus ar Egilu Kalnu un Robertu Mamčicu, kuri aizvadītajā sezonā spēlēja "Optibet" Latvijas hokeja (OHL) čempionātā.

27 gadus vecais Kalns aizvadīto sezonu pavadīja "Optibet" Hokeja līgas (OHL) komandas "Liepāja/Optibet" rindās, 17 spēlēs atzīmējoties ar septiņiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Iepriekš Kalns spēlējis arī Kazahstānas un Somijas čempionātos.

Arī 23 gadus vecais Mamčics pagājušajā sezonā spēlēja "Liepāja/Optibet" sastāvā, kur 27 regulārā čempionāta spēlēs guva desmit vārtus un atdeva 16 rezultatīvas piespēles. Mamčics pirms tam spēlējis arī Norvēģijas čempionātā.

Abi hokejisti bija arī Latvijas valstsvienības kandidātu sarakstā dalībai pasaules čempionātā, taču laika gaitā tika atskaitīti no valstsvienības.

Rīdzinieki šajā starpsezonā papildinājušies arī ar Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski un aizsargu Kristapu Sotnieku, kā arī šajā pašā pozīcijā spēlējošajiem kanādiešiem Marku Zaneti, Metjū Majoni un krievu Dmitriju Šuļeņinu.

Tāpat vienības rindās atgriezies Andris Džeriņš un zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kā arī pagarināti līgumi ar Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu, Oskaru Batņu, Frenku Razgalu, Paulu Svaru un Robertu Kaļķi, Gintu Meiju un kanādieti Brendonu Makmilenu, kā arī piesaistīts viņa tautietis Kevins Klārks.

Rīgas klubs 30. jūlijā "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos tiksies ar Krievijas komandu "Toros", taču spēle notiks bez skatītāju klātbūtnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!