Foto: F64
Rīgas "Dinamo" hokeja klubs uz vienu sezonu pagarinājuši līgumu ar trim uzbrucējiem – Andri Džeriņu, Gintu Meiju un Kasparu Saulieti, vēsta kluba mājas lapa.

27 gadus vecais Andris Džeriņš Rīgas "Dinamo" sastāvā spēlējis sešas iepriekšējās sezonās, kopā piedaloties 217 spēlēs. Iepriekšējā sezonā viņš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā piedalījās 52 spēlēs, kurās guva astiņus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 32 soda minūtes un lietderības koeficentu "-2", izpildīja 18 spēka paņēmienu un nobloķēja 25 metienus, vidēji laukumā pavadot 14:54 minūtes. Latvijas izlases sastāvā Andris Džeriņš spēlēja arī šī gada pasaules čempionātā Prāgā, piedaloties visās septiņās spēlēs (1+1), bet pavisam valstsvienībā viņš ir aizvadījis 95 spēles.

27 gadus vecais Gints Meija Rīgas "Dinamo" sastāvā spēlējis visās septiņās iepriekšējās KHL sezonās, kopā piedaloties 273 spēlēs. Iepriekšējā sezonā viņš KHL čempionātā piedalījās 59 spēlēs, kurās guva deviņus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 16 soda minūtes un lietderības koeficentu "-3", izpildīja 56 spēka paņēmienu un nobloķēja 24 metienus, vidēji laukumā pavadot 15:37 minūtes. Latvijas izlases sastāvā kopumā Gints ir aizvadījis 90 spēles.

28 gadus vecais Kaspars Saulietis pērn aizvadīja savu pirmo sezonu KHL čempionātā Rīgas "Dinamo" sastāvā; 44 spēlēs viņš guva četrus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 25 soda minūtes un lietderības koeficientu "+1", izpildīja 56 spēka paņēmienu un nobloķēja 10 metienus, vidēji laukumā pavadot 9:40 minūtes. Kaspars Saulietis Latvijas izlases sastāvā piedalījās arī šī gada pasaules čempionātā Prāgā, bet pavisam valstsvienībā viņš ir aizvadījis 68 spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!