Foto: F64
Rīgas "Dinamo" hokeja klubs uz vienu sezonu pagarinājuši līgumus ar pieredzējušajiem aizsargiem Kristapu Sotnieku un Oskaru Cibuļski, kā arī uzbrucēju Miķeli Rēdlihu, vēsta kluba mājas lapa.

31 gadus vecais Miķelis Rēdlihs iepriekšējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā ar 11 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli bija trešais rezultatīvākais komandas spēlētājs, turklāt vienīgais, kurš nospēlēja visas 60 sezonas spēles. "Dinamo" sastāvā viņš ir spēlējis piecās no septiņām KHL sezonām, bet divas viņš aizvadīja Jaroslavļas "Lokomotiv".

27 gadus vecais Oskars Cibuļskis Rīgas "Dinamo" spēlētājs bijis sešās iepriekšējās KHL sezonās, kopā piedaloties 210 spēlēs (12+31). Iepriekšējā sezonā viņš KHL čempionātā piedalījās 56 spēlēs, kurās guva piecus vārtus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 60 soda minūtes un lietderības koeficentu "-7", izpildīja 41 spēka paņēmienu un nobloķēja 48 metienus, vidēji laukumā pavadot 20:11 minūtes. Oskars Cibuļskis Latvijas izlases sastāvā piedalījās arī šī gada pasaules čempionātā Prāgā, bet pavisam valstsvienībā viņš ir aizvadījis 62 spēles.

28 gadus vecais Kristaps Sotnieks Rīgas "Dinamo" sastāvā ir spēlējis visās septiņās iepriekšējās KHL sezonās, kopā piedaloties 379 spēlēs (19+35). Šogad Latvijas izlases sastāvā viņš piedalījās visās septiņās spēlēs pasaules čempionātā Čehijā, bet valstsvienībā kopā ir aizvadījis 125 spēles (divas olimpiskās spēles un septiņi pasaules čempionāti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!