Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" savainojuma dēļ uz vēl nezināmu laika posmu palikusi bez aizsarga Krišjāņa Rēdliha, vēsta komandas mājaslapa internetā.

Rēdlihs zaudējumā pret Ņižņekamskas "Neftehimik" komandu guva kājas savainojumu, un pagaidām nav zināms, cik ilgi viņš nevarēs palīdzēt komandai.

Krišjānis Rēdlihs piedalījies 13 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izdarījis trīs rezultatīvas piespēles, nopelnījis 6 soda minūtes un lietderības koeficientu -7, vidēji laukumā pavadot 17:22 minūtes.

Rīgas "Dinamo" šajā nedēļā palikusi bez diviem vadošajiem aizsargiem – vispirms traumu guva Oskars Cibuļskis, bet tagad arī Krišjānis Rēdlihs. Tāpēc uz galveno komandu izsaukti ir Uvis Balinskis un Ēriks Sevčenko.

Balinskis Rīgas "Dinamo" jauniešu komandas HK "Rīga" sastāvā MHL regulārajā čempionātā piedalījies septiņās spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles, nopelnījis 8 soda minūtes un lietderības koeficientu -5.

Savukārt Ševčenko komandai pievienosies no fārmkluba HK "Liepāja". KHL regulārā čempionātā Ševčenko piedalījies vienā spēlē, kurās ar rezultativitāti neizcēlās, laukumā pavadot 14:18 minūtes un nopelnīja lietderības koeficientu -1. Liepājas komandas rindās Ševčenko aizvadījis vienu spēli Latvijas hokeja virslīgā, kurā ar rezultativitāti neizcēlās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!