Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marcels Hosa pēc uzvaras pār Maskavas CSKA atzina, ka muļķīgu kļūdu dēļ tika izsēts trīs vārtu pārsvars, bet tad komanda parādīja savu cīnītāju raksturu, hokejista sacītais citēts vienības mājaslapā internetā.

Kā ziņots, "Dinamo" savā pēdējā mājas spēlē pirms trīs nedēļu pārtraukuma trešdien ar rezultātu 4:3 (3:1, 0:2, 1:0) uzvarēja Maskavas CSKA. Ļoti augstā tempā aizvadītā mača gaitā rīdzinieki nespēja nosargāt trīs vārtu pārsvaru, tomēr trešajā trešdaļā vēlreiz pārņēma vadību un šoreiz to neatdeva.

"Spēle izvērtās saspringta. Sākām ļoti labi un izvirzījāmies pārliecinošā vadībā. Tad kļūdījāmies un ielaidām pāris, tiešām, muļķīgus vārtus. Šis mačs tikai pierāda, ka mums neviena nebūs viegla uzvara, lai arī cik vārtus mēs būtu guvuši," pēc mača sacīja Hosa. "Mūsu komandai ir liela sirds. Mēs gan uzvaram, gan zaudējam kā komanda. Nav svarīgi, vai vārtus gūstu es, Kails [Vilsons] vai kāds cits. Mēs šovakar parādījām mūsu spēcīgo raksturu."

"Mēs, protams, nedrīkstējām izsēt tādu pārsvaru, bet tā hokejā mēdz gadīties. Tā ir ātrākā spēle pasaulē un nedrīkst atslābināties ne uz mirkli. Mēs ļoti labi zinām, ka CSKA ir ļoti spēcīga komanda ar augstas klases uzbrucējiem. Galvenais, ka šodien izcīnījām 3 punktus, mūs sagaida smaga izbraukuma sērija. Tagad labi jāatpūšas un pirms pārtraukuma vēl jācenšas izcīnīt, pēc iespējas, vairāk punktu izbraukumā," turpināja uzbrucējs. "Visi zina, ka Maskavas CSKA ir spēcīga komanda un spēles pret viņiem vienmēr ir principiālas un īpašas. Esam ļoti priecīgi, ka šovakar Arēna bija pilna un mums izdevās mājās izcīnīt šādu uzvaru." Piektdien rīdzinieki dosies četru spēļu izbraukumā, kurā sestdien spēlēs ar Sanktpēterburgas SKA, kam sekos mači pret Mitišču "Atlant", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Čerepovecas "Severstaļ". 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!