Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēlē Šanhajā ar rezultātu 4:2 (3:0, 1:2, 0:0) pārspēja Ķīnas klubu Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Pirmajā trešdaļā Rīgas "Dinamo" guva trīs vārtus pēc kārtas – vispirms astotajā minūtē Emīls Ģēģeris vārtu priekšā ieguva ripu un izdarīja precīzu metienu, bet perioda izskaņā Andris Džeriņš un Matiass Mitinens izcēlās ar rezultatīviem metieniem minūtes laikā. Otrajā periodā Korijs Keins un Bleiks Parlets atspēlēja divus vārtus Ķīnas komandai, bet tad pēc Linusa Videla perfektās piespēles no vārtu priekšas vēlreiz precīzi meta Mitinens. Trešajā periodā "Dinamo" nācās daudz spēlēt aizsardzībā, bet savus vārtus izdevās nosargāt.

Šajā mačā Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, savukārt pirmo reizi šajā sezonā vārtos stājās krievs Timurs Biļalovs, kurš atvairīja 34 no 36 pretinieku metieniem.

Pēc šīs uzvaras Rīgas "Dinamo" ar deviņiem punktiem sešās spēlēs izvirzījās trešajā vietā Rietumu konferencē.

"Dinamo" sezonas tālākā izbraukuma spēļu sērija turpināsies ar maču pret Habarovskas "Amur" pirmdien pulksten 12:30, bet trešdien tajā pašā laikā būs jācīnās pret Vladivostokas "Admiral".

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

$duelID=1150;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!