Foto: LETA
Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja Latvijas klubs Rīgas "Dinamo", kas savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) piekāpās vienai no vājākajām Rietumu konferences komandām Čerepovecas "Severstaļ".

Rīgas "Dinamo" spēli iesāka ļoti aktīvi, izveidojot labas epizodes uzbrukumā. Piektajā minūtē Marcels Hosa pēc skaistas saspēles ar Juri Upīti un Kailu Vilsonu izvirzīja mājiniekus vadībā. Tomēr astoņas minūtes vēlāk "Severstaļ" komanda rezultātu izlīdzināja. Vienā no retajiem uzbrukumiem Anatolijs Ņikoncevs raidīja ripu starp Mikaela Telkvista kājsargiem.

Otrajā trešdaļā cīņas gaita izlīdzinājās, iespējas uzbrukumā bija mazāk. Šajā periodā rezultāts nemainījās. Savukārt trešās trešdaļas vidū Sanda Ozoliņa noraidījumu izmantoja viesi. Vairākumā "Severstaļ" vajadzēja vien četras sekundes, lai gūtu vārtus. Uzreiz pēc iemetiena precīzi meta Aleksandrs Jevseņkovs. Mača gaitā rīdziniekiem izglābties tomēr neizdevās.

Telkvists šajā mačā atvairīja 17 no 19 pretinieku metieniem, kamēr rīdzinieki izdarīja 22 metienus.

Kopumā "Dinamo" decembrī visas septiņas paredzētās spēles aizvadīs savā laukumā. Pirmā no tām norisinājās iepriekšējās nedēļas izskaņā kad rīdzinieki piekāpās Mitišču klubam "Atlant" ar rezultātu 1:2, bet trešdien atgriezās uz uzvaru takas, ar 4:1 pārspējot Jaroslavļas "Lokomotiv", ko pārstāv latviešu uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un šobrīd savainotais Jānis Sprukts.

Pēc tam svētdien Latvijas komanda sacentīsies ar līgas līderi Sanktpēterburgas SKA, bet pirms pārtraukuma 13.decembrī būs jātiekas ar Laura Dārziņa pārstāvēto Čeļabinskas "Traktor" komandu.

Detalizētāku spēles aprakstu var redzēt portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!