Foto: F64

Turpinot mājas "izbraukuma" spēļu sēriju, Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien, 8. decembrī, "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos tikās ar Zagrebas "Medveščak" komandu un piedzīvoja bezierunu zaudējumu ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).

Rīdzinieki piespiedu izbraukuma mājas spēļu sēriju noslēgs sestdien, 10. decembrī, kad Piņķos tiksies ar "Slovan".

Ceturtdien spēle iesākās ar "Medveščak" gūtiem vārtiem - Jakubs Sedlāčeks tika pārspēts jau pirmās trešdaļas piektajā minūtē, un arī mača turpinājumā viesi parādīja, ka šovakar ir apņēmušies no Rīgas aizbraukt ar uzvaru. Vairāk vārti gan šajā trešdaļā netika gūti - periods tā arī noslēdzās, ar 1:0 "Medveščak" labā.

Otrās trešdaļas sākumā Rīgas "Dinamo" nodemonstrēja labāko sniegumu šai spēlē, darbojoties lielā ātrumā un agresīvi, taču pārspēt Zagrebas komandas vārtsargu Drū Makintairu neizdevās. Uz perioda beigām veiksmes svaru kausi atkal nosvērās uz viesu pusi, un viņi guva vēl vienus vārtus - 2:0.

Trešajā periodā rīdziniekiem neizdevās "savākt" savu spēli, un kļūdas aizsardzībā tika bargi sodītas - vispirms Fransiss Parē individuāli un eleganti guva trešos vārtus, bet pēc divām minūtēm "Medveščak" realizēja skaitlisko vairākumu, panākot jau 4:0 savā labā.

Lai arī līdz pašām spēles beigām centās rīdzinieki, pārspēt Makintairu mūsējiem neizdevās, un viesu vārtsargs aizvadīja savu trešo "sauso" spēli šosezon.


Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!