Foto: F64

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" kārtējās šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma sērijas pirmajā mačā tiekas ar Astanas "Baris" vienību no Kazahstānas.

Spēles sākums iecerēts plkst.15.30 un to tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Viasat Sport Baltic".

Kā zināms, šobrīd noslēdzies izlašu pārtraukums. Pirms pārtraukuma rīdzinieki bija izcīnījuši četras uzvaras pēc kārtas, taču noslēdzošajā mačā ar 0:2 izbraukumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas "Dinamo".

Tikmēr "Baris" pēdējās piecās spēlēs izcīnījuši trīs uzvaras, turklāt pirms pārtraukuma viņi ar 4:2 savā laukumā uzveica čempioni Sanktpēterburgas SKA.

Turpinājumā ceturtdien rīdzinieki viesosies pie Omskas "Avangard", bet pēc tam ik pārdienas spēkosies ar Hantimansijskas "Jugra" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Pēc izbraukuma rīdzinieki aizvadīs trīs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar "Soči", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Toljati "Lada" komandām.

Kā zināms, "Dinamo" izbraukumā līdzi paņēmusi arī iepriekš savainoto aizsargu Oskaru Cibuļski.

Pašlaik 27 gadus vecais Cibuļskis nopietnā galvas savainojumā iedzīvojās oktobra sākumā, un kopš tā laika viņš nav spēlējis. Šosezon aizsargs piedalījies 14 spēlēs, taču ar rezultativitāti nav atzīmējies, turklāt nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -2.

Izbraukumā ar komandu devušies 25 hokejisti: vārtsargi Jūakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks, Nils Grīnfogels; aizsargi Stīvens Saigo, Tomāšs Kundrāteks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs, Oskars Cibuļskis; uzbrucēji Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Edgars Kulda, Māris Bičevskis un Vitālijs Pavlovs.

Izbraukumā nav devušies savainotais uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs un cits uzbrucējs Roberts Locāns, kurš palīdzēs "Rīga" komandai svarīgās Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionāta spēlēs.

Ar 28 spēlēs izcīnītiem 34 punktiem Rīgas "Dinamo" ieņem 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par pieciem punktiem. Savukārt "Baris" ar 34 punktiem 28 dueļos ieņem 12.pozīciju Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!