Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītajās četrās sezonās Rīgas "Dinamo" rindās spēlējis 71 hokejists, bet aizvadīto spēļu ziņā rekordists ir Miķelis Rēdlihs, liecina KHL apkopotā statistika.

Četrās sezonās "Dinamo" aizvadījis 250 spēles, bet nu jau bijušais rīdzinieku uzbrucējs Miķelis Rēdlihs izlaidis tikai vienu maču. Tuvākais sekotājs ar 224 spēlēm ir Guntis Galviņš, bet vēl 200 spēļu robežu pārsnieguši Kristaps Sotnieks (218), Aleksandrs Ņiživijs (214) un Ģirts Ankipāns (205).

Visas četras sezonas "Dinamo" rindās aizvadījuši Miķelis Rēdlihs, Ankipāns, Sotnieks, Galviņš, Ņiživijs, Rodrigo Laviņš, Gints Meija un Krišjānis Rēdlihs, bet 11 hokejisti aizvadījusi pa trīs sezonām. Kopumā no 71 iesaistītā hokejista 25 bija ārzemnieki. Četru sezonu laikā komandā bijuši desmit vārtsargi un 61 laukuma spēlētājs.

Gūto vārtu ziņā rekordists ir Marsels Hosa (74), kuram seko Miķelis Rēdlihs (61) un Lauris Dārziņš (50). Rezultatīvajās piespēlēs līderis ir Miķelis Rēdlihs (95), bet trijniekā vēl ir Ņiživijs (80) un Sprukts (73). Lietderības koeficienti komandā labākie ir Galviņam (+14), Spruktam (+12) un Laviņam (+10), bet sliktākie – Kristapam Sotniekam (-45), Aleksandram Ņiživijam (-32) un Mārtiņam Cipulim (-26).

Starp vārtsargiem visvairāk uzvaru ir Krisam Holtam (38), Edgaram Masaļskim (24) un Martinam Prusekam (19), bet "sausajās" spēlēs rekordisti ir Pruseks un Holts (pa sešām).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!