Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriezies kanādiešu uzbrucējs Broks Troters, vēsta līgas mājaslapa internetā.

Troters Rīgas "Dinamo" komandā nonācis maiņas rezultātā. "Medveščak" no "Dinamo" par kanādieti saņēma 2015.gada KHL drafta ceturtās kārtas izvēli.

Troters Rīgas "Dinamo" spēlēja 2010./2011.gada sezonā, bet pēc tam viņš atgriezās Ziemeļamerikā, kur vienu sezonu spēlēja Amerikas hokeja līgas komandās. Nākamās divas sezonas Troters savainojumu dēļ izlaida.

Šo sezonu viņš sāka Zagrebas "Medveščak" komandā, bet decembra vidū klubs izlēma no uzbrucēja atbrīvoties. Šajā KHL sezonā viņš paspēja aizvadīt 16 spēles, gūstot vienus vārtus un izdarot piecas rezultatīvas piespēles.

2010./2011. gada sezonā Rīgas "Dinamo" sastāvā kanādietis 49 spēlēs guva deviņus vārtus un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles, bet 11 izslēgšanas spēlēs viņa kontā četri vārti un piecas piespēles.

Rīgas "Dinamo" KHL Rietumu konferences kopvērtējumā ar 46 punktiem 39 spēlēs ir priekšpēdējā, 13.vietā, apsteidzot tikai "Medveščak" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!