Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā uzņem Maskavas "Spartak" komandu, cenšoties revanšēties par pirms pāris dienām piedzīvoto zaudējumu.

Duelis "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30. Portāls "Delfi" no pulksten 19:00 piedāvās spēles teksta tiešraidi.

Kā ziņots, iepriekš abas komandas savā starpā tikās svētdien, kad rīdzinieki izbraukumā atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr cieta neveiksmi ar 2:3. Tas Latvijas komandai bija piektais zaudējums pēc kārtas, tomēr neveiksmju sērija tika pārtraukta otrdien, kad "Dinamo" ar 4:1 uzvarēja iepriekšējās sezonas čempioni Sanktpēterburgas SKA.

Tikmēr "Spartak" hokejisti kopš iepriekšējās spēles ar rīdziniekiem laukumā nav devušies.

Paredzams, ka Rīgas "Dinamo" sastāvā šajā mačā varētu atgriezties iepriekš traumētais uzbrucējs Fēlikss Šics. Pašlaik Latvijas komanda ir viena no sešām, kurai nav neviens savainots spēlētājs.

Piecos mačos savā laukumā Rīgas "Dinamo" komanda šosezon svinējusi tikai vienu panākumu. Savukārt desmit izbraukuma cīņās gūtas četras uzvaras.

Šī Rīgas "Dinamo" komandai būs pēdējā spēle, kuras laikā mači tika aizvadīti katru otro dienu. Turpinājumā pirmdien Latvijas komanda uzsāks kārtējo izbraukuma sēriju, tiekoties ar vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto līgas pastarīti Toljati "Lada", ko trenē Artis Ābols. Tāpat šajā izbraukumā tiks aizvadīti mači arī ar Georgija Pujaca pārstāvēto Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību un Čeļabinskas "Traktor".

"Spartak" komanda šosezon atgriezusies KHL pēc sezonas pārtraukuma. Ja sezonas ievadā tā cieta sešus zaudējumus pēc kārtas, nesen tika gūta trīs uzvaru sērija.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 19 punktiem 15 mačos ieņem 11.vietu, tomēr no labāko astotnieka joprojām atpaliek par pieciem punktiem.

Savukārt "Spartak" ar 17 punktiem atrodas 13.pozīcijā konferencē, apsteidzot vienīgi Čerepovecas "Severstaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!