Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" sezonas tālākajā izbraukuma spēļu sērijā devusies bez Andra Džeriņa, kurš turpina atlabt no savainojuma, vēsta komanda.

Rīgas "Dinamo" komanda ar līgumreisu devās sezonas tālākajā izbraukumā. Kopā tiks nolidoti aptuveni 16 000 kilometru uz Sibīriju un tālajiem Austrumiem, kurā tiks aizvadītas četras spēles ar Austrumu konferences komandām –Novokuzņecka "Metallurg", Novosibirskas "Sibirj", Habarovskas "Amur" un Vladivostokas "Admiral", kuru pārstāv Oskars Bārtulis.

Izbraukumā nav devies savainojumu guvušais uzbrucējs Andris Džeriņš, kā arī joprojām pēc savainojuma atlabstošais uzbrucējs Māris Bičevskis.

Izbraukumā Rīgas vienības treneru kolektīvs līdzi ņēmis 25 hokejistus: vārtsargus - Jūakimu Ēriksonu, Jakubu Sedlāčeku un Nilu Grīnfogeli, aizsargus - Stīvenu Seigo, Tomāšu Kundrāteku, Krišjāni Rēdlihu, Gunti Galviņu, Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Aleksandru Jerofejevu un Ēriku Ševčenko, kā arī uzbrucējus - Lauri Dārziņu, Timu Sestito, Villi Leino, Miku Indraši, Fēliksu Šicu, Miķeli Rēdlihu, Kasparu Saulieti, Gintu Meiju, Gunāru Skvorcovu, Armandu Bērziņu, Nikolaju Jeļisejevu, Edgaru Kuldu, Robertu Bukartu un Robertu Locānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!