Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas ceturtajā spēlē Rīgas "Dinamo" ceturtdien izbraukumā Ukrainā tiekas ar Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas "Donbass".

Mačs sāksies plkst.19 pēc Latvijas laika.

Rīgas "Dinamo" šīs sezonas pirmajos trijos mačos ir tikusi tikai pie uzvarām - vispirms aizvadītajā nedēļā sezonas pirmajā spēlē ar 2:1 tika uzveikti Minskas "Dinamo" no Baltkrievijas, bet svētdien izbraukumā ar 5:1 tika pārspēti līgas jaunpienācēji Zagrebas "Medveščak" no Horvātijas. Savukārt trešā uzvara tika izcīnīta otrdien, kad rīdzinieki ar 3:1 Maskavā uzveica turienes "Spartak", sagādājot tai pirmo zaudējumu sezonā.

Tikmēr "Donbass" trīs mačos piedzīvojuši vienu zaudējumu - otrdien savā laukumā nācās piekāpties Maskavas CSKA hokejistiem ar 1:4. Tomēr pirms tam sezonas pirmajās spēlēs, kuras arī tika aizvadītas savā laukumā, ar 4:2 tika pārspēta Bratislavas "Slovan" no Slovākijas, bet pēcāk papildlaikā pieveikti arī Prāgas "Lev" ar 3:2

Bārtulis šo maču laikā ar rezultativitātes punktiem vēl nav izcēlies.

Sezonas pirmajā izbraukuma sērijā Rīgas "Dinamo" komandu pēc šīs cīņas sagaidīs vēl viens mačs, kad sestdien būs jāspēkojas ar Maskavas CSKA hokejistiem.

Pirmajā izbraukumā treneri līdzi paņēmuši trīs vārtsargus - Mikaelu Telkvistu, Jakubu Sedlāčeku un Rihardu Cimermani; desmit aizsargus - Sandi Ozoliņu, Krišjāni Rēdlihu, Georgiju Pujacu, Metu Robinsonu, Kristapu Sotnieku, Arvīdu Reķi, Oskaru Cibuļski, Rodrigo Laviņu, Edgaru Siksnu un Mārtiņu Poreju; 15 uzbrucējus - Marcelu Haščāku, Polu Ščehuru, Miku Indraši, Aleksandru Ņiživiju, Kailu Vilsonu, Marcelu Hosu, Robertu Bukartu, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Juri Upīti, Artūru Kuzmenkovu, Mārtiņu Cipuli, Vitāliju Pavlovu, Gunāru Skvorcovu un Deividu Sarkani.

No tiem hokejistiem, kas kopā ar Rīgas "Dinamo" gatavojās sezonai, mājās palicis savainotais uzbrucējs Māris Bičevskis, bet jaunais uzbrucējs Kārlis Ozoliņš palicis Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" rīcībā, kas pašlaik arī atrodas izbraukuma sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!