Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" treniņnometni pametuši četri hokejisti, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Vārtsargs Kristers Gudļevskis, aizsargi Edgars Dīķis un Artūrs Salija, kā arī uzbrucējs Ainārs Podziņš papildinās jauniešu komandas "Rīga" sastāvu pārbaudes turnīrā Čerepovecā, kas norisināsies no 3. līdz 8. augustam. Turnīrā piedalīsies sešas komandas, un tas būs viens no vienības gatavošanās posmiem Pasaules Kausa turnīram Omskā (no 18. līdz 26. augustam).

Savukārt uzbrucējs Māris Bičevskis veselības problēmu dēļ šobrīd netrenējas kopā ar komandu, jo iziet padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas Rīgā.

"Dinamo" komanda līdz 2. augustam turpinās treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā, bet jau 3. augustā aizvadīs pirmo no desmit pirmssezonas pārbaudes spēlēm, Daugavpilī sacenšoties ar Minskas "Dinamo".

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" komanda šajā starpsezonā noslēgusi līgumus ar latviešu uzbrucēju Raiti Ivanānu, amerikāņu centra uzbrucēju Robu Šrempu, kanādiešu aizsargu Matjē Karlu un uzbrucēju Aleksandru Žirū, kā arī kanādiešu centra uzbrucēju Džeimiju Džonsonu. Tāpat komandā atgriezies arī zviedru vārtsargs Mīkaels Telkvists.

Savukārt no vadošajiem spēlētājiem komandā vairs nespēlēs uzbrucēji Jānis Sprukts, Miķelis Rēdlihs un Marcels Hosa, līdzšinējais komandas kapteinis Sandis Ozoliņš, kā arī vārtsargs Kriss Holts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!