Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Rustams Begovs cer, ka divas pēc kārtas izcīnītās uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa pirmās kārtas sērijā pret Doņeckas "Donbass" ļāvušas iniciatīvai pāriet rīdzinieku pusē.

"Pēdējā mačā puiši ļoti labi cīnījās. Kaut pēdējās divas trešdaļas komanda spēlēja trijās maiņās, tāpat nocīnījās ļoti iespaidīgi," saka uzbrucējs. "Ja spēlēsim tāpat, uzvarēsim arī septītajā spēlē. Cerams, ka esam pārņēmuši iniciatīvu. Spēka mums pietiks."

"Par pēdējo spēli sākām domāt uzreiz pēc sestā mača. Sākumā gan bija jāatsildās un jāpagaida, lai tīri fiziski ķermenis atlabst," saka "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs. "Gribētos, lai trešajā trešdaļā mēs tik daudz nespēlētu savā zonā, tomēr kopumā sestajā mačā puiši bija malači. Jēkabs [Rēdlihs] bija vienkārši zvērs. Beigās mums jāspēlē agresīvāk, lai ne tikai noturētu uzvaru, bet arī varētu "spiest" pretiniekus."

"Ar spēku vismaz man viss ir kārtībā. Labi, ka tagad spēles ir ik pēc vienas brīvdienas, jo tad, kad gāja divas pēc kārtas, uz ceturto bija tiešām grūti. Tomēr tagad, kad ir caur dienu, ir labi," piebilda aizsargs.

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, septītajā, mačā pirmdien tiksies ar latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas komandu Doņeckas "Donbass". Ukrainā valdošās situācijas dēļ šis mačs no "Donbass" komandas mājvietas pārcelts uz Slovākijas pilsētu Bratislavu.

"Play-off" sērijā, kas rit līdz vienas komandas četrām uzvarām, rezultāts ir neizšķirts 3-3, lai arī tās gaitā rīdzinieki bija nokļuvuši iedzinējos ar 1-3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!