Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Ņikita Jevpalovs pēc zaudējuma pārbaudes spēlē Minskas "Dinamo" atzina, ka rīdziniekiem cīņā bijušas iespējas, taču šoreiz "ripa nav gājusi vārtos".

Ziņots, ka Rīgas "Dinamo" ar "sauso" zaudējumu noslēdza turnīru Minskā, ar 0:4 piekāpjoties Minskas "Dinamo". Līdz ar to turnīrā Sanda Ozoliņa komanda piedzīvoja trīs zaudējumus trīs spēlēs un ierindojās pēdējā, sestajā vietā.

"Džeki šodien ļoti cīnījās, bet šodien mums nekas nesanāca. Nezinu, varbūt kaut kāds neliels nogurums pēc vakardienas mača. Jā, ir nepierasti spēlēt pēc 11 rītā, bet tas noteikti nebija iemesls šādam rezultātam. Reizēm tādas dienas gadās. Centāmies, bet ripa vārtos negāja," komandas mājaslapā citēts Jevpalovs.

Jevpalovs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā ar Nikolaju Jeļisejevu un Miķeli Rēdlihu.

"Lai arī šodien mums vārtus gūt neizdevās, spēlēt vienā maiņā ar Jeļisejevu un Miķeli man ļoti patīk. Mēs labi saprotamies. Žēl, protams, par šīs dienas rezultātu, bet tā reizēm notiek," piebilda Jevpalovs, kurš pēc pieciem gadiem Ziemeļamerikā atgriezies Latvijā. "Vēl, protams, ir jāaprod, bet kopumā viss ir labi. Komanda mums ir ļoti forša un draudzīga. Veterāni vai jaunais – nav dalīšanas. Atmosfēra mums ir lieliska un tā, manuprāt, ir ļoti laba zīme un liels pluss komandai. Viens par otru cīnāmies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!