Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" kaut kas ir jāmaina, lai iespējas ātrāk izkļūtu no zaudējumu sērijas, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Džeimijs Lundmarks.

Kā zināms, trešdien KHL regulārā čempionāta spēlē Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 1:4 zaudēja Maskavas "Dinamo" komandai. Šis Latvijas klubam bija trešais zaudējums pēc kārtas un piektā neveiksme pēdējās sešās cīņās.


"Domāju, ka spēli pret Maskavas "Dinamo" iesākām nedaudz labāk nekā iepriekšējo maču [pret Slovākijas klubu Popradas "Lev"]. Cīņas sākumā mums izdevās gūt vārtus un komanda sāka spēlēt pārliecinošāk, taču tad pretinieki uz to atbildēja ar veiksmīgu metienu," pēc cīņas aģentūrai LETA pastāstīja Lundmarks. "Otrajā trešdaļā mums bija daudz noraidījumu, līdz ar to bija vairāk jāspēlē mazākumā."

"Uzskatu, ka trešajā trešdaļā mēs spēlējām aktīvi un strādājām smagi, tomēr šoreiz uzvarēja Maskavas "Dinamo"," atzina Lundmarks.

"Viennozīmīgi, ka mums kaut kas ir jāmaina. Jo ātrāk mēs varēsim izkāpt no šīs zaudējumu sērijas, jo labāk. Mums ir jādara viss iespējamas, lai turpmāk būtu tikai uzvaras," izteicās Rīgas "Dinamo" uzbrucējs.

Tāpat Lundmarks atzina, ka pašlaik jūtas labi un savainojums, kura dēļ viņš izlaida maču pret "Lev", neesot nopietns.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar četriem punktiem sešās spēlēs ieņem 10.vietu.

Tagad Rīgas "Dinamo" komanda dosies četru maču izbraukuma sērijā, kurā tiksies ar Sanktpēterburgas SKA, Maskavas "Spartak", Čerepovecas "Severstaļ" un Čehovas "Vitjaz" komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!