Foto: F64

Gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, Rīgas "Dinamo" panākuši vienošanos ar aizsargu Arvīdu Reķi un vārtsargu Jakubu Sedlāčeku, notiek pārrunas arī ar Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski, atklājis Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Ar pieredzējušo Reķi līgums noslēgts uz vienu sezonu, bet ar jauno čehu vārtsargu Sedlačeku - uz diviem gadiem.

"Darbs pie komandas sastāva komplektēšanas nākamajai sezonai sākās jau uzreiz pēc pēdējās "play-off" spēles Bratislavā," intervijā kluba mājas lapā atklāj ģenerālmenedžeris. "Tiem hokejistiem, kurus mēs vēlamies redzēt sastāvā arī nākamajā sezonā, atbilstoši mūsu iespējām, ir izteikti piedāvājumi. Tāpat tiek meklēti arī spēlētāji, kuriem būs jāaizstāj tie hokejisti, kuri nākamajā sezonā Rīgas "Dinamo" vairs nespēlēs."

Runājot par zviedru vārtsarga Mikaela Telkvista aiziešanu no "Dinamo", Sējējs norādīja, ka abas puses nav spējušas "vienoties par abpusēji pieņemamiem jauna līguma nosacījumiem", tāpēc Telkvists izvēlējies pārcelties uz Zviedriju.

"Taču šobrīd notiek pārrunas ar pieredzējušo Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski, un, spriežot pēc pārrunu gaitas, tās varētu noslēgties pozitīvi. Ja tā arī notiks, tad vārtsargu līnija būs nokomplektēta," saka Sējējs. "Interese par vairākiem Latvijas izlases hokejistiem no mūsu puses ir, taču mēs ne vienmēr varam konkurēt ar citu KHL klubu piedāvājumiem. Interese par vadošajiem Latvijas izlases hokejistiem citos KHL klubos ir, un parasti šie piedāvājumi finansiālā ziņā ievērojami pārsniedz mūsu piedāvātos."

Līgumi ir piedāvāti vēl vairākiem iepriekšējās sezonas Rīgas "Dinamo" spēlētājiem, bet, kamēr norit sarunu process, Sējējs nevēlas publiskot konkrētus uzvārdus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!