Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien Rīgas "Dinamo" komanda savā laukumā ar rezultātu 2:5 piekāpās Vladivostokas "Admiral", ko pārstāv Latvijas izlases aizsargs Oskars Bārtulis. Tas "Dinamo" bija jau 12. zaudējums pēc kārtas.

Rīgas "Dinamo" labā šajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās ar Karls Stolerijs un Miks Indrašis. Savukārt "Admiral" pirmos vārtus guva pēc Georgija Pujaca "gola" savos vārtos, tāpat precīzi meta Roberts Saboličs, Vladimirs Butuzovs, Vladimirs Tkačovs un Damirs Žafjarovs. $duelID=825;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Rīgas "Dinamo" abus vārtus guva pamatlaika izskaņā, kad mača rezultāts bija 0:4. Vispirms Stoleris precīzi meta 58. minūtē, bet tad pusminūti vēlāk Indrašis atjaunoja cerības uz saspringtu mača galotni. Tomēr izskaņā "Admiral" meta tukšos vārtus un panāca spēles gala rezultātu.

Rīgas "Dinamo" vārtos spēli pamatsastāvā iesāka Džastins Pīterss, kurš 12 no 15 metieniem, bet trešā periodā sākumā Jānis Kalniņš ieņēma viņa vietu un deviņiem no 11 metieniem.

Rīgas "Dinamo" 16 spēlēs tikuši tikai pie pieciem punktiem, kas dod pēdējo vietu līgas kopvērtējumā, bet "Admiral" šī bija trešā uzvara pamatlaikā, un Austrumu konferencē tā ierindojas 11. vietā ar 15 punktiem.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!